Ons Diensten

Horeca

Hotel – Restaurants – Cafés

Alles wat onder schoonmaak van horeca valt, wij zijn degene die ervoor zorgen. Grondige periodieke reiniging in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak is noodzakelijk om te blijven voldoen aan de hygiënenormen.

Een schoongemaakte en goed onderhouden zaak vergroot de kans dat uw werkplek terugkerende klanten aantrekt. Wij zijn bekwaam in het schoonmaken van hotelkamers, keukens bij restaurants, bar bij cafés, sanitaire ruimtes in hotels, restaurants en cafés en veel meer.

Gebouwen/ Woning

Proffesionelen

Bij MD Cleaning kunnen wij uw kantoorgebouwen, zwembaden, ramen, ziekenhuizen en nog heel veel meer onderhouden.

Wilt u dat wij op een periodieke of op een eenmalige basis schoonmaak komen doen? Ook voor het schoonmaken van bijvoorbeeld bouwwerven bent u bij MD Cleaning aan de juiste plek. Onze professionele onderhoudsdienst is zeer betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Zo kunt u ervoor kiezen dat wij oftewel tijdens, voor- of na-uren de geplande schoonmaakdiensten uitvoeren

Commerciële Ruimtes

Particulieren

Onaangekondigd bezoek? Even snel wat ongewenste spullen weggooien in een wasmand is vaak niet genoeg om het gevoel van ongemak te verjagen. Het is aangenaam om je vrienden en familie te kunnen verwelkomen zonder gevoelens van ongemak. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Wenst u dat wij even langskomen om uw boodschappen te doen, kleding te strijken of iets lekkers komen koken? Uw zolder, kelder of uw leegstaande pand leegmaken of opruimen? Geen enkel probleem! Ook dit behoort tot onze diensten. Bij ons krijgt u altijd de beste service tegen scherpe prijzen.